INSECTENHORREN VOOR KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN

op maat gemaakte insectenhorren voor kunst kozijnen

Genieten van de frisse buitenlucht met de juiste insectenhorren

Niet is vervelender dan vliegen en muggen in huis. Een goede hor voor uw raam voorkomt dit. Insectenhorren zijn de oplossing om insecten zoals muggen, vliegen, wespen en bijen buiten te houden terwijl de frissen buitenlucht toch uw woning in kan.

Insectenhorren zijn gemaakt van een frame van duurzame materialen zoals aluminium of kunststof en zijn bedekt met een gaas dat bestand is tegen scheuren en slijtage. Het gaas is ontworpen om voldoende luchtcirculatie mogelijk te maken, terwijl het insecten buiten houdt.

Er zijn verschillende soorten insectenhorren verkrijgbaar, waaronder hordeuren en raamhorren. Hordeuren zijn geschikt voor grote deuropeningen en kunnen op maat gemaakt worden voor een perfecte pasvorm. Raamhorren zijn bedoeld om in het raamkozijn te plaatsen en voorkomen dat insecten naar binnen vliegen wanneer het raam open staat.

Insectenhorren zijn niet alleen effectief in het blokkeren van insecten, maar kunnen ook helpen bij het verminderen van allergieën en het voorkomen van huisstofmijten. Door de frisse lucht binnen te laten terwijl insecten buiten blijven, kan de luchtkwaliteit in huis verbeteren.

Inzethorren
IDEALE OPLOSSING

Inzethorren voor een betaalbare prijs

De inzethor is ideaal voor de kunststof kozijnen met draai-kiepramen. De inzethorren worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de 11 meest voorkomende RAL-kleuren. Ze zijn zeer eenvoudig van binnenuit zelf te plaatsen en zonder gereedschap, dus heel gebruiksvriendelijk. De ramen kunnen gewoon open en dicht wanneer de hor geplaatst is.

De horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gaan jarenlang mee. Wanneer u de kunststof kozijnen door Bouwbedrijf A. Lugtmeijer laat plaatsen dan kunnen wij voor u, inzethorren bestellen die perfect passen in uw nieuwe ramen of deuren.

Plissé hordeuren
op maat gemonteerd

Plissé hordeur van top kwaliteit

Wilt u voor uw deuren een mooie oplossing om insecten buiten te houden? Dan is een plissé hordeur een perfect oplossing. Wij werken samen met een gerenomeerd bedrijf die persoonlijk langskomen voor het op meten, dit luistert heel nauw.

Plisséfit is een hordeur die je woning helemaal afmaakt. Het heeft een mooie uitstraling en past daardoor in elk type woning.
De Plisséfit is zonder extra hulpprofielen direct in- en op-de-dag te plaatsen; het strakke design zorgt voor een onopvallende aansluiting bij het kozijn. De bedieningslijst blijft in elke positie staan en klapt niet dicht wat je misschien wel gewend bent bij een rolhordeur. De lage onder geleider van 3 mm zorgt voor een onbelemmerde doorgang. Standaard leverbaar in 5 RAL kleuren.

De plissé hordeuren wordt, na plaatsen van de kozijnen, opgemeten en daarna netjes gemonteerd. Zodat u daarna kan genieten van frisse lucht in uw woning zodat dat er muggen of vliegen de woning binnenkomen.

Bent u naast hordeuren opzoek naar buiten zonwering? Ons partner bedrijf kan u adviseren in zonwering, raamdecoratie en zelf raamfolie. Laat ons weten waar u naar op zoek bent en wij brengen u graag in contact.

Verbouwingen & renovaties
Kunststof deuren
Kunststof schuifpuien
Kunststof gevelbekleding
Kunststof kozijnen

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als specialist in kunststof kozijnen helpen wij u graag met het in meten van de juiste insectenhorren. Voor het maken van een vrijblijvende offerte komen wij altijd bij u langs. Zo kunnen we u een eerlijke en meest realistische offerte geven.