KUNSTSTOF
DEUREN

Welkom Thuis

Geef aandacht aan uw entree

Uw voordeur is het visitekaartje van uw woning en verdient daarom de nodige aandacht. Het is immers het eerste wat gasten zien wanneer ze uw huis betreden. Een mooie voordeur kan niet alleen bijdragen aan de esthetiek van uw huis, maar ook aan de veiligheid en energie-efficiëntie.

Kunststof deuren worden steeds populairder als alternatief voor traditionele houten deuren. Ze bieden vele voordelen, waaronder duurzaamheid, energie-efficiëntie en onderhoudsgemak.

Ze zijn gemaakt van PVC, wat een robuust en slijtvast materiaal is dat niet rot, barst of kromtrekt. Hierdoor gaat een kunststof deur veel langer mee dan een houten deur en heeft het minder onderhoud nodig.

Wanneer u zich gaat verdiepen in de kunststof deuren dan zult u zien hoeveel mogelijkheden er zijn. Uiteraard helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze voor uw woning. 

design Voor elke smaak

Groot assortiment

Wij bieden een ruime collectie kunststof deuren waar u uit kunt kiezen, van klassiek, landelijk tot strak en modern design, waardoor ze passen bij vrijwel elke woning. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, zoals glad, houtstructuur of geborsteld aluminium. Dit maakt het mogelijk om de uitstraling van uw deur af te stemmen op uw persoonlijke smaak en interieur. 

Moderne kunststof voordeuren van Door Plus

Modern

Moderne kunststof voordeuren van Door Plus

Strakke lijnen

Moderne kunststof voordeuren van Door Plus

Klassiek

Moderne kunststof voordeuren van Door Plus

Traditioneel

Kunststof deuren een duurzame investering

Energie efficient

Kunststof is een uitstekende isolator en houdt de warmte beter binnen dan houten deuren. Dit zorgt voor een lagere energierekening en meer comfort in huis.

Duurzaam

Kunststof deuren zijn relatief betaalbaar in vergelijking met houten deuren. Ze zijn een duurzame investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient door de lagere onderhoudskosten en energiebesparingen.

Veiligheid voorop

Kunststof deuren zijn ook zeer veilig. Ze kunnen worden voorzien van meerpuntssluitingen en veiligheidsglas, wat de kans op inbraak vermindert. Daarnaast bieden kunststof deuren ook uitstekende geluidsisolatie, wat zorgt voor meer rust en privacy in huis.

Misschien vindt u dit ook interessant

Kunststof schuifpuien
Kunststof kozijnen
Insectenhorren
Kunststof gevelbekleding
Verbouwingen & renovaties

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als specialist in kunststof kozijnen helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Voor het maken van een vrijblijvende offerte komen wij altijd bij u langs. Zo kunnen we u een eerlijke en meest realistische offerte geven.