Lemmer kiest voor KUNSTSTOF Kozijnen

Dit is waarom ze in Lemmer steeds vaker voor kunststof kozijnen kiezen.

Op zoek naar nieuwe deuren en kozijnen voor uw huis in de omgeving van Lemmer? Overweeg dan kunststof kozijnen! Deze optie wordt steeds populairder onder huiseigenaren in Lemmer, en dat is niet zonder reden.

Naast de talrijke voordelen van kunststof ten opzichte van hout, zijn er tegenwoordig ook steeds meer uitbreidingen beschikbaar. U heeft bijvoorbeeld nu een breed scala aan kleuropties. Verkiest u een houtachtige uitstraling? Geen probleem, met de Real Wood lijn kunt u uw kozijnen een natuurlijk ogende uitstraling geven.

Modern en karaktervol KUNSTSTOF KOZIJNEN in lemmer

Is het tijd om uw kozijnen te vervangen? Overweeg dan kunststof kozijnen. Deze keuze is niet voor niets steeds populairder geworden in de regio Lemmer. Steeds meer huiseigenaren kiezen voor kunststof kozijnen, en dat is begrijpelijk gezien de vele voordelen die dit materiaal met zich meebrengt.

Naast tal van praktische voordelen is de mogelijkheid om subsidie te krijgen wanneer u kiest voor de juiste kunststof kozijnen een van de veelgenoemde redenen. Wilt u hier meer over weten? Wij hebben alle informatie voor u op een rijtje gezet! En natuurlijk staan we klaar om u te voorzien van het juiste advies.

6 VOORDELEN VAN
KUNSTSTOF KOZIJNEN
OP EEN RIJTJE

  • Minder stookkosten
  • Kozijnen die lang meegaan
  • Kunststof heeft een aantrekkelijke prijs
  • Kunststof is onderhoudsarm
  • Verschillende mogelijkheden qua stijl
  • Beschikbaar in Lemmer en Omstreken

lemmer kiest voor woonComfort met Kunststof kozijnen en deuren

Wooncomfort verzekerd met driedubbele afdichting

Duurzaamheid en energie-efficiëntie staan centraal in de kunststof kozijnen en deuren van het merk Gealan. Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouwprojecten, deze eigentijdse oplossing voor ramen, deuren en kozijnen biedt voordelen voor iedereen. Dankzij het drievoudige afdichtingssysteem bereiken ze optimale prestaties op het gebied van thermische isolatie, wind- en waterdichtheid.

Speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt, voldoet het aan alle visuele eisen en is er tevens rekening gehouden met de behoeften en vereisten van de Nederlandse markt. Het is dan ook geen verrassing dat we in Lemmer en omgeving een sterke groei zien in de keuze voor kunststof kozijnen.

hout look gevelbekleding van Keralit

onderhoudsvrije Kunststof gevelbekleding in Lemmer

Lemmer kiest voor een waardevolle investering

De voordelen van Keralit kunststof gevelbekleding zijn legio. Het is onderhoudsarm, van hoge kwaliteit en nauwelijks te onderscheiden van echt hout.

Een woning met gevelbekleding is prachtig maar vaak zit er veel onderhoud aan. De keuze voor een kunststof gevelbekleding is van groot belang voor de waarde van uw huis, waarbij minimale onderhoudsvereisten en bij voorkeur geen schilderwerk een cruciale rol spelen. Hoe lekker is dat?


Onderhoudsvrij en duurzaam!

Daarom kiezen wij en vele anderen in Lemmer voor de gevelbekleding van Keralit.

In LEMMER kies je voor Bouwbedrijf A. Lugtmeijer

Dit zijn de kernwaardes van ons bedrijf waar we trots op zijn:

Persoonlijk

Voor het juiste advies komen wij altijd op locatie voor we een offerte afgeven.

Professioneel

Sinds 2007 zijn wij een begrip voor vakmanschap en kwaliteit.

Kwaliteitsgarantie

Wij staan voor kwaliteit en hanteren hoge kwaliteitsnormen.

vrijblijvend advies

U kunt bij ons altijd te terecht voor gratis en vrijblijvend advies.

Duurzaamheid

Wij kiezen bewust voor merken en materialen die een langere levensduur hebben.

Transparantie

Wij houden van een open eerlijke en duidelijke communicatie.

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de recente projecten die wij hebben mogen realiseren.

Wat kunnen wij voor u in Lemmer betekenen?

Als experts op het gebied van kunststof kozijnen in de omgeving van Lemmer, zijn wij klaar om u te assisteren bij het maken van de beste keuze. We komen graag langs voor een vrijblijvende offerte, zodat we u een eerlijk en gedetailleerd kostenoverzicht kunnen geven.