KUNSTSTOF SCHUIFPUIEN

Het gemak van kunststof schuifpuien

Elegant en comfortabel

Geniet van het ruimtebesparende comfort van kunststof schuifpuien, terwijl u tegelijkertijd wordt beschermd tegen wind, regen, lawaai en warmteverlies. Een schuifpui kan een praktische, esthetische en waardevolle toevoeging zijn aan uw woning. 

Verbind uw tuin met uw woonkamer door kunststof schuifpuien. Soepel en eenvoudig glijdt de schuifpui open, zodat u kan genieten van de vroege ochtend in de tuin. De frisse lucht stroomt naar binnen en de geluiden van de vogels hoort u meteen als u de schuifpui open schuift. Met een elegante kunststof schuifpui maakt u de woonkamer lichter en ruimer en heeft u geen problemen meer met openslaande deuren.

Meerdere redenen om voor kunststof schuifpuien te kiezen

Ruimtebesparing

Een kunststof schuifpui neemt geen extra ruimte in beslag zoals een openslaande deur, waardoor het een ideale oplossing is als je beperkte ruimte hebt. Ook door het lichtval zal de ruimte groten ogen.

Gemakkelijke toegang  

Met een schuifpui kunt u gemakkelijk naar buiten stappen en genieten van uw tuin of balkon. En met de kunststof schuifsystemen waar wij mee werken heeft u ook nog eens nagenoeg geen dorpels.

Ventilatie

Het ventileren van uw woning is nog nooit zo makkelijk en snel gegaan. Met de kiep schuifpuien behoudt u zonder moeite een gezond binnenklimaat.

Onderhoudsarm

Een kunststof schuifpui heeft nagenoeg weinig onderhoud nodig behalve af en toe eens afnemen met water en zeep om het netjes eruit te laten zien. Maar er komen geen schuurmachines en verfkwasten meer aan te pas.

Duurzaam

Zoals alle kunststof producten die wij aanbieden zijn ook de kunststof schuifpuien een duurzame investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient door de lagere onderhoudskosten en energiebesparingen

Esthetische waarde

Een schuifpui kan een stijlvolle toevoeging zijn aan uw woning en het uiterlijk van uw huis verbeteren. Zo verhoog je ook gemakkelijk de waarde van uw woning omdat het een populaire en gewilde functie.

Let hier op wanneer u kunststof schuifpuien overweegt

Bent u opzoek naar een kunststof schuifpui dan is het niet vreemd dat u niet weer waar u precies op moet letten. U zou met de volgende punten rekening kunnen houden;

Een kunststof schuifpui dient te passen in de ruimte waar het wordt geplaatst. Wat bedoelen we hiermee? Er zijn verschillende typen schuifpuien die ieder in een andere situatie passen. Ook is het belangrijk dat de kunststof schuifpui past bij de andere kozijnen.

De kunststof schuifpui dient netjes te passen aan beide kanten en dient soepel open en dicht te gaan. Wij werken met hoge kwaliteit hang- en sluitwerk merken waardoor uw kunststof schuifpui soepel zal lopen.

Let ook op of een schuifpui geleverd wordt met een profiel met een afdichtsysteem. Dit zorgt voor een goede wind- en waterdichtheid, geluidsdemping en voorkomt dat warmte naar buiten ontsnapt.

Uiteraard informeren u graag over de verschillende kunststof schuifpuien en komen wij komen graag persoonlijk langs om een goed advies te kunnen geven.

Misschien vindt u dit ook interessant

Kunststof deuren
Verbouwingen & renovaties
Kunststof kozijnen
Insectenhorren
Kunststof gevelbekleding

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als specialist in kunststof schuifpuien helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Voor het maken van een vrijblijvende offerte komen wij altijd bij u langs. Zo kunnen we u een eerlijke en meest realistische offerte geven.