Uw specialist in kunststof kozijnen, verbouwingen & renovaties

Uw wens is onze uitdaging

Als specialist in kunststof kozijnen, verbouwingen en renovaties hebben wij de expertise in huis om uw woonwens te realiseren.

Ons team van professionals kunnen wij iedere klus klaren, groot of klein wij draaien onze hand er niet voor om. Wij stoppen pas als u tevreden bent!

Aangenaam!

Misschien kent ons al of heeft u al eens van ons gehoord. Zo niet dan stellen wij ons graag even voor, tenslotte wilt u toch weten met wie u in zee gaat! En dat snappen wij want wij houden van een persoonlijke benadering.

Sinds 2007 een begrip in de regio

De drijvende kracht achter Bouwbedrijf A. Lugtmeijer is, Albert Lugtmeijer. Albert heeft veel ervaring in de bouwsector en besloot in 2007 de expertise, die hij heeft opgedaan bij verschillende bedrijven, ten uitvoering te brengen in zijn eigen bouwbedrijf.

Aan iedere verbouwing of renovatie wordt met veel passie en aandacht gewerkt. Kwaliteit en afwerking staat bij Bouwbedrijf A. Lugtmeijer hoog in het vaandel. In de loop der jaren hebben we ons gespecialiseerd in het inmeten en plaatsen van kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding. Een prachtige toevoeging aan het pakket wat we al bieden want nu kunnen we uw verbouwing of renovatie compleet afleveren met de juiste hoogwaardige producten waar wij achterstaan. Bovendien kopen we onze op maat gemaakte kozijnen rechtstreeks in bij de fabrikant, zonder dat er weer overkoepelende organisaties tussen zitten en dat zorgt voor aantrekkelijke prijzen.

Geen idee is ons te groot

Wij houden wel van een uitdaging. Wij denken met u mee en kijken altijd naar de juiste oplossing voor uw idee of wensen. Samen komen we tot een plan zodat wij er mee aan de slag kunnen!

We zijn een groeiend bedrijf, ondertussen werken we met verschillende professionals die ons tijdens een klus helpen. Van timmermannen, metselaars tot kozijnmonteurs, en allemaal stuk voor stuk even vakkundig! En zoals wij altijd zeggen vriendelijkheid kost niets extra’s dus die krijgt u er van ons altijd gratis bij.

Onze werkwijze

Wanneer u een aanvraag bij ons indient voor informatie of een afspraak voor een offerte, zal Mirjam, onze officemanager, contact met u opnemen. Wanneer het gaat over het maken van een offerte, zullen wij een datum en tijd met u afspreken waarbij Albert langskomt op locatie om persoonlijk uw wensen te bespreken en een inschatting te kunnen maken van de werkzaamheden. Ook voor het maken van een offerte voor kunststof kozijnen, deuren en gevelbekleding komen wij altijd langs!

Wanneer alle gegevens bekend zijn zal Mirjam het contact weer overnemen. U ontvangt van haar een uitgebreide offerte en wanneer er vragen zijn kunt u die ook bij haar neerleggen.

Offerte akkoord?
Vanaf dit moment zullen we intensief contact hebben over de leveringen, betalingen en voortgang van de verbouwing.

Nog even tijd nodig?
Geen probleem! Wij begrijpen dat u even de tijd nodig heeft om de juist beslissing te nemen. Onze offertes en advies zijn altijd vrijblijvend én kosteloos!

Wij staan voor kwaliteit

Als specialist in kunststof kozijnen, verbouwingen en renovaties staan wij voor kwaliteit. Hiermee bedoelen wij niet alleen de kwaliteit van de goederen die wij leveren maar ook de afwerking en alle materialen die wij gebruiken. Want naast kwaliteit is ook veiligheid voor u en ons team heel belangrijk.

Waarom kiezen voor Bouwbedrijf A. Lugtmeijer?

Dit zijn de kernwaardes van ons bedrijf waar we trots op zijn:

Persoonlijk

Voor het juiste advies komen wij altijd op locatie voor we een offerte afgeven.

Professioneel

Sinds 2007 zijn wij een begrip voor vakmanschap en kwaliteit.

Kwaliteitsgarantie

Wij staan voor kwaliteit en hanteren hoge kwaliteitsnormen.

vrijblijvend advies

U kunt bij ons altijd te terecht voor gratis en vrijblijvend advies.

Duurzaamheid

Wij kiezen bewust voor merken en materialen die een langere levensduur hebben.

Transparantie

Wij houden van een open eerlijke en duidelijke communicatie.

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de recente projecten die wij hebben mogen realiseren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als specialist in kunststof kozijnen helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Voor het maken van een vrijblijvende offerte komen wij altijd bij u langs. Zo kunnen we u een eerlijke en meest realistische offerte geven.