VEEL GESTELDE VRAGEN

Veel gestelde vragen

Dagelijks krijgen wij vragen over kunststof deuren, ramen en kozijnen. De meest gestelde vragen hebben wij voor u verzameld.

Staat uw vraag hier niet tussen of wilt u liever persoonlijk uw situatie overleggen? Stuur of dan even een mailtje met uw vragen of bel ons gerust. Wij beantwoorden graag uw vragen.

Vraag en antwoord

Rekenen jullie ook voorrijkosten voor het inmeten?

Nee, voor het inmeten rekenen wij geen voorrijkosten. Het eerste klantcontact vinden wij erg belangrijk; omdat beide partijen dan een ‘eerste indruk” hebben bij elkaar en we u van een eerlijk advies kunnen voorzien. Daarbij kunnen alle wensen en details direct duidelijk besproken worden, zodat er later geen onbeantwoorde vragen zijn. Wij denken dat dit goed is bij het maken van een juiste en bewuste keuze. 

Moet ik betalen voor een offerte aanvraag?

Absoluut niet, offertes zijn bij ons altijd geheel vrijblijvend.

Moet ik mijn kunststof kozijnen aanbetalen?

Ja, bij het akkoord gaan met de offerte vragen we een aanbetaling, dit omdat de kozijnen allemaal op maat gemaakt worden voor u. Hiermee leggen we ook gelijk voor u de inkoopprijs vast, zodat we met een eventuele tussentijdse verhoging van grondstoffen geen prijsverhoging zullen doorberekenen.

Ik heb een bestaand kozijn wat vervangen dient te worden voor een kleiner kozijn, verrichten jullie ook metselwerk?

Wij verrichten zeker ook metselwerk, net als vele andere bouwwerkzaamheden.

Welke garantie zit er op kunststof kozijnen?

10 jaar fabrieksgarantie op de kunststof kozijnprofielen.

Servicewerkzaamheden verzorgen wij ook.

Wat is de levertijd van kunststof kozijnen?

We gaan uit van een levertijd tussen de 12-14 weken, vanaf het moment van daadwerkelijk bestellen, maar in praktijk komt het vaker voor dat de levertijd korter is dan de aangegeven tijd.

Wilt u het graag voor een bepaalde datum geleverd hebben i.v.m. andere verbouwingswerkzaamheden, dan kunnen we hierover altijd even in overleg gaan.

Heeft u voorbeelden van kunststof voordeuren om uit te kiezen?

Jazeker, indien gewenst sturen we u onze digitale folders van kunststof voordeuren.

Leveren jullie ook insectenhorren?

Wij kunnen uiteraard inzethorren meeleveren voor de draaikiepramen, ook in de RAL kleur van het draaiende gedeelte.

Draaien kunststof kozijnen naar binnen of naar buiten toe open?

Kunststof draaikiepkozijnen draaien naar binnen toe open.

Ik wil mijn gevelbekleding gelijk ook vervangen voor kunststof. Doen jullie dat ook?

Jazeker, wij werken veel met Keralit kunststof gevelbekleding, dit is onderhoudsarm en niet van hout te onderscheiden en bovendien verkrijgbaar in vele RAL kleuren, bijpassend bij uw kunststof kozijnen.

Zijn kunststof kozijnen in alle kleuren verkrijgbaar?

Kunststof kozijnen zijn in heel veel (RAL) kleuren verkrijgbaar, zowel in de gladde uitvoering als met een nerfje, zodat er echt een houtlook gecreëerd kan worden.

Zijn kunststof kozijnen isolerend?

Kunststof kozijnen werken absoluut prima isolerend, wat direct resulteert in lagere energiekosten, maar het houdt niet alleen de warmte of juist de kou buiten, maar zeker ook geluid.

Zijn jullie kozijnen inbraakveilig?

We werken met GEALAN NL S9000 kozijnen en deuren, dit betreft het nieuwe, moderne en innovatieve kozijn met een 3-dichting-stysteem. Het is speciaal ontworpen voor de behoeften en eisen van de Nederlandse markt en het voldoet geheel aan alle criteria.

Bovendien hebben de deuren meerpuntssluitingen en zijn daarom uitermate geschikt voor inbraakwering, volgens de Europese norm EN 1627 tot RC4.

Kan ik subsidie ontvangen op kunststof kozijnen?

Jazeker is dat mogelijk! Lees alles hierover op onze subsidie pagina.

Laat je inspireren

Laat je inspireren door de recente projecten die wij hebben mogen realiseren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Voor het maken van een vrijblijvende offerte komen wij altijd bij u langs. Zo kunnen we u een eerlijke en meest realistische offerte geven.